Фото з фейсбук-сторінки Надійки Гербіш

Осінь… Вона – не лише на календарі, але і в повітрі, у пожовклому листі, в калюжах. Проте, ми переконані, що ця пора по-особливому наповнює затишком, теплом та мудрістю. А от проводити дощові дні просто ідеально з книгами. Однією із тернопільських письменниць, яку читачі часто асоціюють із золотою порою, є Надійка Гербіш. І для вас «зігріваюча» та «смачна» добірка її книг.

Надійка Гербіш — письменниця і перекладачка, фахівчиня з управління проектами у сфері міжнародних прав американської компанії Riggins Rights Management для Європи та Нордичних країн.

Фото Видавництва Брайт Букс

Книга «Теплі історії до кави» переповнена справжніми почуттями. Тут ви прочитаєте про багатогранність подій, вчинків, життєвих ситуацій. А ще про рідних людей, кохання, дружбу, розчарування і слова, які смакують до кави. Її герої – звичайні люди, які проживають життя не ідеальне, але справжнє.

Фото Видавництва Брайт Букс

«Теплі історії до шоколаду» додадуть затишку вашим осіннім дням і вечорам.  Адже, у цій книзі так багато «шоколадних» слів та історій. А смак у нього, як і усжиття, буває різноманітним. У книзі йдеться про дрібні деталі та величезні зміни, до яких нас спонукає життя.

Фото Видавництва Старого Лева

«Пуанти для Анни» – книга, яка навчить вас мріяти та цінувати вогнище родинного тепла. У сюжеті йдеться про дівчинку, яка мріла стати балериною. Виявилось, що це дуже тривалий та важкий процес. Проте, Анна не здається. Вона наполегливо загартовує волю та тіло, а ще вивчає назви танцювальних рухів. Книга вчить наполегливо працювати, вірити у себе, цінувати зовнішню та внутрішню красу.

Фото Видавництва Свічадо

А ще з осінньою порою приходить етап постійних роздумів. Справитись із ними допоможе книга «Дороговкази, радіо та дощ». У книзі яскраво описано дощову мандрівку під джазові ритми, в яких чути Бога. Його слова, повчання та намічені координати спільного проживання.

Фото Видавництва Vivat

А от справжньої незламності навчить вас книга «Мене звати Мар’ям».  Головна героїня потрапляє в чужу країну. Їй здається, що усе налаштовано поти неї. Але дівчина не здається. Любов, пам’ять та відповідальність за рідних людей допомагають дівчині вистояти та справлятися із всіма перешкодами. А ще героїня створює новий світ, який сповнений добра та щастя.

Фото Видавництва Брайт Букс

Із найменшими також буде що почитати, умостившися на канапі з теплим пледом. Книга «Найважливіша знахідка» розповість про пригоди маленького сміливого Мишенятка. Про знайомство з доброю Рудою Дівчинкою та її кудлатим собакою, про назви квітів і дерев у гостинному саду, про зміни всього у світі і самого Мишенятка. І хто ж незахоче дізнатися таємницю цих чарівних змін?

Добріку підготувала Ірина Горохов’янко